Medlemsskap och greenfeeavtal

Ordinarie medlemsavgifter för 2018 i Hofgårds GK.

Spelavgift Klubbavgift Total avgift
Fullvärdig seniorer        4 360 440 4 800
Studerande 22 - 25 år  1 560 440 2 000
Greenfeemedlem          1 460 440 1 900
Junior   19-21               1 700 200 1 900
Juniorer < 18              200    200
Passiv medlem                     500

Guldmedlem betalar 1100 kr utöver fullvärdig medlemsavgift. Som guldmedlem har Du gratis bollar på rangen, och kan ta med 3 gäster i Din boll för halv greenfee.

Golfbilsmedlem betalar en engångsavgift på 1800 kr utöver sin ordinarie medlemsavgift och har sedan alltid tillgång till en golfbil. Under speciella banförhållanden så som frost eller blöta banförhållanden kan restiktioner bli aktuella för bilkörning.

Medlemsavgifter för nya medlemmar
Klubben har inga lån, spelrätter eller aktier utan Du betalar bara en årsavgift. Skulle Du mot förmodan vilja sluta spela golf hos oss kan Du följaktligen aldrig drabbas av problem med svårsålda spelrätter eller aktier.

Fullvärdigt medlemskap 2018 för 3500:-.
I detta medlemskap ingår att kunna  uttnyttja klubbens alla greenfeerabatter. Se mer om dessa under fliken greenfeeavtal.

Vid inbetalning använder Du bankgiro 5440-6020. Betalningsmottagare är "Hofgårds Golf". Märk inbetalning med golf-id. Medlemsavgiften kan delas upp med autogiro utan kostnad.

Kontakta kansli@hofgard.se eller ring 0705-236620 om Du har frågor angående medlemskap, autogiro eller nybörjarkurser.

Greenfeeavtal, förhandlingar pågår.

Avtalen gäller bara fullvärdiga medlemmar i respektive klubb.

"Hallandsgreenfee"  Senior betala 200:-. Junior spelar gratis. Helgfri måndag till fredag . Gäller för fullvärdiga medlemmar i klubbar tillhörande Hallands Golfdistrikt. Gäller ej 21 juni - 11 augusti.

"Västpoolen" Fullvärdiga medlemmar i Vinbergs GK, Tönnersjö GK och Åkagårdens GK spelar gratis helgfri måndag till fredag. Gäller ej 21 juni- 11aug.

"Markgreenfee" Fullvärdig medlem i klubbar nedan har 100:- rabatt vid varje speltillfälle. Gäller alla dagar.

• Bredareds GK
  • Kinds GK
  • Marks GK
  • Gräppås GK

"Golfhäftet" Kan utnyttjas en gång per säsong. Dock ej lördag eller helgdag. Halv ordinarie avgift gäller. När receptionen är stängd lägges voucher i greenfeelådan.

"Viasatgolfkort" Gäller vid spel på Hofgårds GK. Innehavare av viasatkort betalar halv ordinarie avgift vid spel på Hofgårds GK. Rabattkort eller aktiverad app uppvisas vid betalning.

Guldmedlem i Hofgårds GK kan ta med sig upp till 3 gäster i sin boll för halv ordinarie greenfee.

Avtalet A+ är klart för 2018. Medlemmar betalar 100:- alla dagar. A+medlemskap kan köpas av fullvärdiga medlemmar i följande klubbar. Björnhults GK, Borås GK, Hofgårds GK, Hulta GK, Kinds GK, Marks GK och Ulricehamns GK. Du betalar en engångsavgift på 995:- till Din klubb och sedan 100:- vid varje speltillfälle på övriga klubbar i samarbetet. Gäller alla dagar hela året och obegränsat antal gånger.

Rabatter kan inte kombineras.