SM 2018 Herrar 30

Den 13-15 juli 2018 står Hofgårds GK som stolt arrangör till SM i klassen H 30.

Sidan kommer att uppdateras med aktuell information efter hand...

Anmälan till SM 2018 på Hofgårds GK gör du via www.golf.se och "Min Golf". Du kan anmäla dig från och med 2018-01-01 och sista dag för anmälan är 2018-06-05. Se spelplatserna för alla SM-klasser i Halland.

Vi på hofgårds Golfklubb ser fram emot att ha dig som gäst under SM-dagarna.

Se Hofgårds GK på film

Se viasatfilmen Hofgårds GK

Välkommen
Hofgårds Golfklubb

 

Boende

För information om boende och andra aktiviteter hänvisar vi till klubbens hemsida Varbergs turistbyrå och boende i Ullared

Hofgårds Golfbana.

Banan ligger ca 15 km öster om Varberg i Himleåns vackra dalgång. Terrängen gör banan varierande. Halva banan ligger i ett gammalt öppet jordbrukslandskap och halva i ett kuperat lövskogsområde som gränsar till"Gässlösa Naturreservat" vilket är ett av Hallands vackraste bokskogsreservat. Stenån som rinner genom banan utgör ett naturligt vattenhinder på många av hålen. 

Banans ekologiska skötselkoncept innebär att vi aldrig använder någon form av kemiska kemiska bekämpningsmedel på banan. Dräneringsvatten tas till vara och används för banans bevattning. Klipphöjder och spelytors utformning anpassa till den existerande topografin, jordarten och floran. Gödslingen minimeras och ett generellt miljötänkande präglar banans skötselfilosofi.

Kvaliteten på våra greener och övriga spelytor tillhör de absolut bästa i vår region och banan ger en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. En runda på vår bana är när som helst under året en lisa för såväl kropp som själ.